Uitspraak HOF AVV - ABP publicatie 8 oktober 2009 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Actiegroep diefstal vroegpensioen - WaarBenJij.nu Uitspraak HOF AVV - ABP publicatie 8 oktober 2009 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Actiegroep diefstal vroegpensioen - WaarBenJij.nu

Uitspraak HOF AVV - ABP publicatie 8 oktober 2009

Door: Wordt AVV lid !!

Blijf op de hoogte en volg Actiegroep

11 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam

HOF Den Bosch heeft op 29 sept. 2009 uitspraak gedaan over het pensioenreglement en de vraag beantwoord of sprake is van leeftijdsdiscriminatie.

De uitspraak staat op http://juridischeraad.blogspot.com/
Commentaar AVV staat op: http://juridischeraad.blogspot.com/

Wordt lid van AVV en succes ermee!

• 15 November 2011 - 16:30

Advocaat:

ABP laat inmiddels toe dat je je eigen FPU zowaar toch voor 65 jaar mag opnemen.

• 14 Augustus 2012 - 14:53

Actiegroep ABP Diefstal Vroegpensioen:

ok

• 22 April 2016 - 22:07

Pieter Meeder:

Mijn vraag is wat is de huidige staat van FPU? Loop nu in de ww, mijn vraag aan het ABP hoe het staat met mn opgebouwde fpu . Als antwoord kreeg ik daar heft u geen recht meer op. Het kan er bij mij niet in dat ik ja 44 jaar ambtenaar te zijn geweest op deze wijze wordt afgeserveerd!
    Is er iemand die hier een antwoord op heeft?

• 11 Januari 2018 - 17:37

Ru:

Ik hoor zojuist dat mijn FPU en FPU Totaal is vervallen.
    @Pieter Meeder Heeft u antwoord gehad?

Actiegroep

WELKOM, Doel van deze weblog is een einde te maken aan diefstal van ABP-vroeppensioen(FPU) van de groep geboren in en na 1950. Met uw hulp kunnen we de financiering van de procedures tegen het ABP rond krijgen. Steun ons met uw donatie. E-mail over pensioenproblemen naar: abp.pensioen@hotmail.com Namens de Actiegroep: Dion, Gijs en Han Mail uw juridische vraag naar: wieringen@raadsman.net